Rohkema info nägemiseks:

STELLAR TALENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 37; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STELLAR TALENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

STELLAR TALENTS OÜ hetkeolukord

Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Stellar Talents OÜ alustas tegevust 2019. aasta augustis.

2022. aastal keskendus Stellar Talents OU oma ressursid ühe mõjutaja haldamisele ja teisele tulukanalile laienemisele, nii et lihtsalt Patreonile keskendumisest lisandus ka OnlyFans. Oleme õppinud, et Ladina-Ameerika arengumaade mõjutajad ei teeni piisavalt tulu, et õigustada meie aega ja juhtimisressursse Euroopas, kuna need on kallimad. Kasvu jätkamiseks otsime uusi tulukanaleid, näiteks otseülekandeid.

Kuna COVID on vähenenud ja võimaldanud rohkem reisida, võiksime proovida laiendada oma meeskonda mujal maailmas professionaalidega, kes mõistavad kohalikku turgu ja räägivad kohalikke keeli. Tulude kasvu säilitamiseks peame võib-olla keskenduma arenenumatele turgudele.

STELLAR TALENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.